Prestižni prostor Velikog pogona Tvornice kulture 19. listopada bit će protkan zvucima i magičnim vokalom jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene!

Uz pratnju svog uigranog benda i posebne goste, Luce će uvesti publiku u svoj svijet emocija, a jedinstvena interpretacija te impresivan moćni, unikatni vokal učinit će, ne sumnjamo, ovu glazbenu večer još posebnijom i magičnijom. Mlada kantautorica vedra duha prije tri godine osvojila nas je i hipnotizirala svojim melankoličnim zvukom s EP-a “U bojama”, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija. 

Ove jeseni svojim prvim samostalnim dugosvirajućim albumom koji će biti objavljen pod imenom “Susret”, Luce će nam ponovo predstaviti i potvrditi svu raskoš svog talenta, kako pjevačkog tako i autorskog. Ne skrivajući svoje emocije, iskreno i ogoljeno, a opet kompleksno, suptilno će se otvoriti publici kroz svoj dosadašnji rad koji je u pet godina djelovanja sakupio respektabilan izbor pjesama. “Možda mi”, “Na oblaku”, “Nakon dana tog”, “Sama ostajem” postali su njene koncertne perjanice, ali i recentni singlovi poput “Vraćam se”, “Otkucaji”, “Bar još tren” i “Još i sad” polako preuzimaju čvrstu poziciju nositelja njene umjetničke i glazbene prepoznatljivosti.

Early bird ulaznice po cijeni od 50 kn u prodaji su od srijede, 13. lipnja, a dostupne su do 1. kolovoza kada cijena ulaznica raste!

Tekst: divan.hr

Istražite Lice Grada: