U organizaciji Međunarodnog dječjeg festivala RAZIGRANE NOTE i Hrvatskog društva skladatelja 7. prosinca 2019. godine, u maloj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, s početkom u 17:00 sati održat će se Međunarodni dječji festival RAZIGRANE NOTE, Zagreb 2019.

MDF RAZIGRANE NOTE, solistički je festival dječje pjesme, zajedništva, radosti i prijateljstva. Natjecateljskog je i humanitarnog karaktera. Festival se održava pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba i Gradskog ureda za kulturu. Ove godine dolazi nam 37 djece solista iz 10 zemalja, a njihove nastupe pratit će više od 100 plesača, Plesnog studija Lepeza, Plesnog društva Plesni kristal, te Plesnog studija TransForm.

Festival je namijenjen djeci u dobi od 6 do 12 godina koja uživo izvode moderne autorske dječje pjesme prilagođene svom uzrastu, a program će voditi Doris Pinčić Rogoznica i Ana Bertić.

8. prosinca 2019. natjecatelji kreću na vožnju Veselim Božićnim tramvajem Djeda Božićnjaka i njegovih vila, posjetiti Muzej iluzija i Hrvatski školski muzej, te razgledati ZOO vrt u kojem će u 16:00 sati nastupati na Trgu Zebre.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 40,00 kn na blagajni KD V. Lisinski i on-line putem www.ulaznice.hr

Istražite Lice Grada: