Nakon što smo skupili nešto staža i iskustva, i nakon različitih definicija platforme Lice Grada, možemo reći da smo pronašli svoje „ja“ – čime smo definirali svoju poziciju na medijskoj sceni grada Zagreba. Lice Grada ima jedan cilj, a to je promocija vrijednosti, kulturne baštine, povijesti i ljepota Grada Zagreba.

S obzirom na bogatu prošlost, lijepu sadašnjost i svijetlu budućnost grada Zagreba, i nemamo tako tešku zadaću pred sobom. Svaki dan se trudimo podsjetiti na sve ono što Zagreb može ponuditi, želimo pričati zagrebačke priče, poznate i nepoznate, kao i pisati o tome što nam grad donosi u budućnosti.

U ostvarivanju našeg cilja koristimo dva alata – riječi i fotografije.

Ponosimo se našim fotografijama zbog čega se trudimo raditi što više foto priča sa što većim fotogalerijama, a riječi koristimo kako bi prenijeli emocije i atmosferu grada Zagreba.

Osim prepričavanja različitih crtica iz bogate zagrebačke povijesti, svoje vrijeme posvećujemo i najavljivanju različitih kulturnih, zabavnih i sportskih događaja koji će se održati u Zagrebu.

U sklopu platforme Lice Grada postoje dva portala. Osim ovog portala (licegrada.hr), na portalu licegrada.media možete pronaći veliku bazu zagrebačkih fotografija koja broji nekoliko desetaka tisuća različitih fotografija.

Pozivamo vas da nas pratite i putem naših profila na različitim društvenim mrežama, poput Facebooka, Instagrama i Twittera.

Portal Lice Grada vam svakodnevno donosi pregršt zanimljivog sadržaja i vašu dnevnu dozu Zagreba.

Našu priču možete pročitati na licegrada.hr/prica.

Linkovi za lakše snalaženje

Mapa portala

Projekti

Zadnje objave

Rubrike

Dnevna doza Zagreba

Naša priča.