Na 22. po redu tradicionalnom zagrebačkom festivalu, Cest Is D’ Best, ne propustite 01. lipnja na Europskom trgu koncertni nastup priznate grupe Letu Štuke!

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena frontmenom i istaknutim autorom Dinom Šaranom već s prvim studijskim albumom koji je pod imenom “Letu štuke” objavljen 2005. godine, izazvala je veliko zanimanje u cijeloj regiji, kako među publikom tako i kritikom koja ga je svrstala među vodeće alter-pop naslove te godine.

Singlovi kao što su “Mjesto za dvoje”, “Minimaliza”, “Tesla”, “Paranoja” i ostali koji su se našli na njihova dosadašnja tri studijska albuma u kratkom roku su im priskrbili kultni status među velikim brojem poklonika. Šaranova lirika, vrlo intimna, jezgrovita, istinita, uvijek aktualna i bolna gdje kirurški precizno secira društvena stanja i događanja ono je što ovaj bend drži u samom vrhu glazbene scene s čvrstim uporištem u svim dijelovima Regije. Kvalitetni stihovi i kvalitetna glazba drže ih dugi niz godina u samom fokusu glazbene scene, a do sada su koncertno prošli sve značajnije festivale, klupske prostore i mjesta koja drže do svog programa. 

Kako I sama kritika naglašava: “…malo je grupa na ovim prostorima koje su svoje albume koncipirale na stilskoj raskoši poput Štuka, a još ih je manje koje su u tom šarolikom kolopletu uspijevale imati jasnu konciznu crtu prenošenja poruke”.

Letu Štuke u 2018. godini pripremaju izlazak svog četvrtog studijskog albuma kojeg su već najavila dva uspješna singla ‘Bože zdravlja’ i ‘Supermarket’.