Danas je u Tkalčićevoj ulici startala treća po redu utrka MedvedRUN, utrka s okusom pive koja je i završila u istoj ulici.

Pivovara Medvedgrad i AK Sljeme već treću godinu za redom organiziraju MedvedRUN, jednu od najljepših zagrebačkih utrka, što su potvrdili sami trkači.

Utrka je to koju se bez pretjerivanja može nazvati urbanim trkačkim megaspektaklom i koja spaja jako lijepe stvari – trčanje po najljepšim dijelovima Zagreba i tulum sa super pivom.

U utrci je sudjelovao i 82-godišnji dr. Ivo Belan. Najstariji trkač ove utrke trčanjem se počeo baviti prije više od 45 godina, a iza sebe ima maratone u New Yorku, Hong Kongu, Las Vegasu, Parizu, Londonu, Moskvi…

Dr. Ivo Belan
Dr. Ivo Belan

U nastavku pogledajte fotografije koje smo snimili u Tkalči i na Felbingerovim stubama, a više fotografija možete pronaći na portalu licegrada.media.

Sviđaju vam se fotografije portala Lice Grada? Pogledajte našu bazu zagrebačkih fotografija smještenu na portalu licegrada.media gdje možete pronaći više od 50.000 raznih kadrova sa zagrebačkih ulica!

Istražite Lice Grada: