Najnovija EKOedukativna predstava kazališta Smješko koja na zanimljiv i zabavan način educira predškolsku djecu i djecu nižih razreda osnovne škole o temama održivog gospodarenja otpadom i ekologije. Predstava govori o reciklaži, kroz interaktivnu igru s djecom, uči djecu, prije svega o očuvanju prirode, što oni sami mogu učiniti kako bi bilo manje smeća, te kako reciklirati nepotrebne stvari.

Djeca u ovoj edukativnoj predstavi naučit će kako je nastala naša Planeta Zemlja, što su kiše i kako je nastao prvi život. No, naša predivna Planeta Zemlja treba našu pomoć… Ljudi su napravili previše smeća i stalno zagađuju našu Planetu zemlju.. Naučimo zajedno s Planetom Zemljom sve o odvajanju otpada! Predstava koja djeci na pristupačan način pokazuje i uči mališane kako odvajati otpad i kakve sve vrste otpada za reciklažu postoje.

Dođite na jubilarni deseti Naturfašnik u subotu, 22. veljače 2020. godine. Djelatnici Hrvatskog prirodoslovnog muzeja maskirani u likove iz životinjskog svijeta dočarat će vam fascinantan svijet prirode. Zabavite se uz slasne krafne, nastupe klauna i bogat zabavni program.

PROGRAM 

10:00 do 14:00
radionica Mimikrija: Kako se maskiraju životinje

10:00 do 12:00
maskiranje lica

10:00 do 12:00
nastup klauna i izrada stiliziranih balona

12:30
Predstava Naš zeleni svijet (35 min)

– Google oglasi –