Tjedan započinjemo sa zanimljivim predavanjem o jednoj od religija koje uvijek okružuje misterioznost, a na  predavanju Ponedjeljkom putujem: U raljama voodoo religije možete čuti sve o tome što je predavač naučio proučavajući voodoo.

U srijedu 4. prosinca 2019. godine se održava uvijek popularna Pictionary Pub igra na kojoj se svi uvijek ludo zabavljaju. Nakon odigranog Pictionary-a koji je odlična obiteljska igra, u četvrtak 5. prosinca 2019. godine slijedi show pun fora na temu obitelji, njihovih zgoda i nezgoda- Hepi Femili na kojem nastupaju Marko Dejanović, Miranda Lončar, Goran Vinčić i Tihomir Paravina.

Atipični je show koji okuplja mlade nade Studija Smijeha, premijera se rasprodala danima prije i ovi novi i talentirani komičari oduševili su sve prisutne. Pridružite nam se u petak 6. prosinca 2019. godine i uz čokoladu svojim prijateljima za sv. Nikolu poklonite i ulaznice za ovaj zakon show. Atipični komičari koji će vas nasmijavati su Dragitza Raštegorac Grubišić, Hrvoje Krmelic, Nikola Jovovic, Vanja Perić i voditelj večeri Admir Šećkanović.

Subota, 7. prosinca 2019. godine, je vrijeme za Novi tekst vol 1 2019/2020 na kojem nastupa polovica naših rezidentnih komičara: Goran Vinčić, Miranda Lončar, Marko Dejanović, Igor Drljo i Tihomir Paravina. Nakon toga možete doći gledati amatere komičare ili se prijaviti na Late Night Open Mic koji počinje u 23 h, upad je besplatan i super je prilika za zabavu prije izlaska. 

Tjedan završavamo sa one man show- om kralja crnog humora. Aleksandar Perišić dolazi iz Srbije i nastupa sa svojim Kompleksandrom 8. prosinca 2019. godine u nedjelju. Show koji će uključiti vaše moždane vijuge pametnim forama i istrenirati trbušne mišiće smijehom. 

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

Istražite Lice Grada: