Chui je mladi hrvatski kvartet čiji glazbeni izričaj karakterizira spoj suvremene klupske plesne glazbe s jazzom, elektronikom i rock’n’roll-om. Neobičan pristup jazzu kojeg su predstavili na svom prvom albumu osigurao je ovom mladom sastavu kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Izdali su tri albuma, surađivali s Jazz orkestrom HTV-a i s vokalnom divom Josipom Lisac, a u subotu, 16. lipnja sviraju na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u sklopu pete sezone Ljeta u MSU

Uz njihov koncert, po cijeni jedne ulaznice, u Muzeju suvremene umjetnosti moći ćete posjetiti i izložbe: “Područja doticaja – arhitektura Graza i Zagreba” na kojoj MSU i Kunsthaus Graz (Austrija) otkrivaju vrhunske, ujedno i otkačene koncepte, neobično smiona i inovativna djela štajerskih arhitekata te radove domaćih umjetnika koji se oslanjaju na one avangardnih zagrebačkih arhitekata, te “REZ/CUT”, izložbu koja, kroz brojna djela različitih generacija suvremenih umjetnika iz Hrvatske i srednje Europe prikazuje putanju kolaža kroz povijest. Uz dvije izložbe, očekuje vas i performans hrvatske umjetnice Kristine Marić!

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava Eventim te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. 

Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa!

Istražite Lice Grada: