Hrvatska se DJ glazbena scena posljednjih godina sve više razvija i naši predstavnici vlastitom produkcijom postaju dijelom najprestižnijih svjetskih glazbenih festivala. Trojica naših DJ-a nastupit će na #WELOVESOUND festivalu u subotu, 02. lipnja 2018. od 18 sati na Velikom jezeru Jarun. Andrea Ljekaj, Mariano Mateljan i Pips poznati su hrvatskoj publici, a nastup uz bok svjetskih zvijezda zasigurno će biti dodatni izazov za trojicu talentiranih Hrvata.

Mariano Mateljan spada u mladu generaciju hrvatskih DJ-a i producenata za čiji se talent i kvalitetu zadnjih par godina čuje daleko izvan granica države. Ovaj splitski DJ postao je dio trenutno jednog od svjetski najpoznatijih kolektiva Fuse iz Londona. Njegova produkcija našla se na svjetski renomiranim glazbenim etiketama kao što je Cocoon, INFUSE, Kina Music, Baile Musik. Mariano također stoji iza klubske večeri Criuse Split koja redovno dovodi underground imena i kvalitetan zvuk u Split.

Mariano Mateljan

Andrea Ljekaj je producent i DJ čiji materijal istražuje plemenite struje novog deep zvuka i melodičnogtechna, a kvalitetu je dokazao izdanjima ‘Above Humans’ i ‘Mantra’ za renomirane etikete Get Physical i Save Us. Njegovi su se autorski radovi i remiksi zavrtili na Burning Manu, BBC radiju i Boiler Roomu, a može se pohvaliti I nedavnim remiksem za hrvatsku divu Josipu Lisac I njenu pjesmu “Tebi putujem”. Nastupa diljem svijeta na destinacijama kao što su Dubai, Ibiza, London, Berlin, Hamburg, Venecija i druge atraktivne lokacije.

Andrea Ljekaj

Slaven Tušek aka Pips. DJ je i Promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom, vječni student elektrotehnike. Hedonist. Službeni Kandžijin DJ i član Golih Žena. Interes za glazbu pokazuje u mladim danima kao kada upisuje osnovnu glazbenu školu i stječe klasičnu glazbenu izobrazbu. 2000. se zaljubljuje u elektronsku plesnu glazbu, te počinje razvijati svoj skill za DJ pultom. Prvi nastup upisan je 2002. i od tada nastupa po klubovima i festivalima diljem regije, pa i šire.

Slaven Tušek aka Pips

Podsjećamo, #WELOVESOUND Festival će se održati u subotu, 02. lipnja 2018. godine na Velikom jezeru Jarun.

Istražite Lice Grada: