Gradsko kazalište Žar ptica poslije duže pauze vraća se svojoj publici predstavom Ti i ja mali medo, koju će u sklopu manifestacije “Žar ptica od srca ️Zagrebu” izvesti 30. svibnja 2020. godine u 11 sati u paviljonu parka Zrinjevac.

Ova manifestacija posvećna je Zagrebu i njegovim najmlađim stanovnicima, s kojima će se proslaviti i ponovna kazališna druženja, kao i Dan grada, kojem ove godine više nego ikad treba naša ljubav. Upravo zato, dva Medeka, Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak Lozić, zajedno će s djecom pjevati, plesati i poslati poruke nade, ljubavi i optimizma iz samog srca našeg grada.

Sljedeću subotu, 6. lipnja 2020. godine u isto vrijeme u 11 sati očekuje nas još jedan susret na Zrinjevcu. S nama će tada biti, najomiljeniji čudak Antuntun, koga prema poznatoj pjesmi Grigora Viteza Kako živi Antuntun igra Ante Krstulović.

Manifestacija Žar ptica od srca Zagrebu, nastavlja se u nedjelju 14. lipnja 2020. godine u 11 sati u Bijeničkoj 97, kada će ispred kazališta, djeci iz kvarta i svima koji dođu, kazalište darovati još jednu izvedbu Antuntuna.

Koliko god nam je nedostajalo kazalište, tako je i kazalištu nedostajala njegova publika. Sada kad smo opet tu, pozivamo vas na ova vesela kazališna druženja sa Žar pticom na otvorenom, jer zgrada kazališta još uvijek nije sanirana od posljedica potresa.

Molimo vas za poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.
U slučaju kiše predstave se otkazuju.
Sve predstave su besplatne.

Istražite Lice Grada: