Prvi dan škole svima nama je nezaboravan, a pogotovo će biti ovogodišnjim prvoškolcima koji u školu kreću u posebnim korona uvjetima. Na početku svake sezone Gradsko kazalište Žar ptica svim učenicima prvih razreda i njihovim roditeljima tradicionalno priređuje dobrodošlicu.

Tako ih i ove nedjelje, 6. rujna u 11 sati Žar ptica poziva u Bijeničku 97, kako bi se prije prvog dana škole zajedno proveselili uz besplatnu predstavu DURICA – MALE LJUBAVI.

Poznati strip Ivice Bednjanca, na scenu je prema dramaturškom predlošku Dunje Fajdić, koja istovremeno igra glavnu ulogu, režirala Renata Carola Gatica.

Igraju još i Petar Atanasoski, Karolina Horvat, Dean Krivačić, Zoran Pribičević, Ana Marija Vrdoljak, Vesna Ravenšćak Lozić, Gorana Marin i Paola Slavica

Priča o Durici, Bibiju i Leli, o velikom prijateljstvu malih ljudi, koji su upravo krenuli u prvi razred, moći će gledati ograničeni broj gledatelja, maksimalno pedeset, zbog poštivanja obveznog razmaka.

Ulaznice se podižu 1 sat prije početka predstave na blagajni kazališta.

S ciljem da se svi posjetitelji i djelatnici u  GK Žar ptica osjećaju sigurno i opušteno, primjenjivat će se sve propisane higijenske i sigurnosne mjere. Upute i preporuke za posjetitelje dostupne su na webu kazališta.

Rezervacije nisu moguće.

– Google oglasi –