Gornjogradske coprnice pružaju ove sezone još bolji ugođaj!

Gornjogradske coprnice transformirale su svoju izvedbu u još tajanstveniju priču i priredile nestvarni ugođaj.

Građani su pozvani da koraknu u svijet zagrebačkih tajni! Sudionike očekuje potpuno nova ruta obilaska, misteriozniji putevi, neobični susreti i još pokoje iznenađenje!

Fotografija za uspomenu

Gornjogradske coprnice popularna su kulturno turistička avantura u kojoj vas vještice vode u magičnu šetnju Gornjim gradom. Obilazak je jednako prikladan za ljubitelje povijesti, kao i one željne magije i mistike.​ Projekt je podržan od strane Turističke zajednice Grada Zagreba i edukativno-zabavnog je karaktera. Odvija se već 6. sezonu te se sa svakom novom sezonom nadopunjuje. 

Tekst kojeg izvode interpretatori likova iz prošlosti u dojmljivim kostimima s kulisom samog Gornjeg grada, nastajao je kao interpretacija povijesnih spisa, izražaj života slike stvarnosti kroz koje su prolazile žene iz prošlosti Zagreba. 

Navratite na čarobni napitak kod Kate Cankovice, naklonite se našoj ljupkoj, ali opasnoj dami iz 17. stoljeća, popričajte s proročicom Sybillom i tako uronite u tragičnu, uzbudljivu i tajanstvenu priču Gornjogradskih coprnica. Sudionici također dobiju svoje magične darove koje nose kući.

Gornjogradske coprnice stoje na usluzi oboružane korisnim čarkama, vještičjim šeširima i dobrom zabavom i za privatne šetnje i druženja!

Svoje ulaznice možete rezervirati u proljetnim svibanjskim noćima petkom i subotom (11., 12., 18., 19., 25., 26. svibnja 2018. godine). Početak je u 21 sat ispred kina Tuškanac, a šetnja traje 90 minuta. U petak, 11. svibnja, šetnja počinje u 20 sati.

Obilazak od ove sezone počinje ispred kina Tuškanac – na Zvedišću.