Bogatstvo festivala na zagrebačkim trgovima, parkovima i ulicama ovih se dana najbolje vidi na istočnoj strani Lenucijeve potkove gdje se održavaju tri manifestacije.

Zrinjevac – Slatki gušti

Park Zrinjevac je od 17. do 27. lipnja postao mjesto gdje ćete moći uživati u kolačima, tortama, sladoledima i palačinkama. Ima li boljeg mamca od navedenih slastica?

Najbolje zagrebačke slastičarnice natjerat će vas da dijetu odgodite za neki drugi ponedjeljak, a kada vam zatreba predah od slatkog tu su fina vina i šampanjci, ali i zdravi voćni sokovi za osvježenje. 

Više

Strossmayerov trg – Foodballerka

Strossmayerov trg od 14. lipnja do 15. srpnja postaje velika zelena oaza, u kojoj na velikom ekranu možete gledati tekme hrvatske repke, ali i sve ostale u Grill zoni uz hrskavi roštilj.

Osim super klope tu su i slapovi craft piva – zlatno zelene osvježavajuće fontane Garden Brewery, bez kojih se ne može ni zamisliti ljetno druženje. Ljetni kokteli? Tu su! Voćne salate by poznati putopisac? Tu su! Dječji kutak – velika igraonica za klince – tu su! Dječja zona za prematanje i dojenje djece u parku?  I toga će biti! Klopa za najmlađe? Tu je! Odlični koncerti poznatih grupa? Naravno, a uskoro slijedi više informacija! Originalni photo pointovi? Također! Hrpa iznenađenja? Uvijek! 

Dolaze: Time, Wurst bar, The Garden Bar&Kitchen, T&T, RougeMarin, Kitchen&Grill Plac, OLI house, Milky, Cocktail bar by Rakijarnica & Mangosta, Jamnica gemišt bar, Haustor Haus, Gost&Ona, Good Food, Gingle Bells, 50 A Burger&Champagne Bar, El Toro, Lanterna i BarBaQ, Gummenyak i Pommes Frites. Svratite do Strossmayerovog trga i probajte jela raznih svjetskih kuhinja,  sudjelujte u nagradnim igrama i aktivacijama naših partnera Jamnice, Samsunga, Zvijezde, HIPP-a  i pivnice Garden Brewery, a očekuje vas još puno iznenađenja. 

Više

Trg kralja Tomislava – Zagreb Classic

Tomislavac će sve do 10. srpnja biti dom prekrasnoj glazbi koja u kombinaciji s ovim prekrasnim prostorom privlači mnoge zaljubljenike u lijepe zagrebačke trgove i lijepu glazbu.

Više o samim koncertima možete pročitati na Facebook stranici Zagreb Classic.