Već i male ptice na grani znaju koliko smo pratili, fotografirali i spominjali popularni Art Park koji se nalazi podno Strossmayerovog šetališta, a tik do tunela Grič. Ovaj put, kao nekoliko prethodnih, nismo slučajno zalutali u skriveni parkić kraj Tomićeve, već zbog događaja Meeting of Styles koji se organizirao u Art Parku povodom Festivala tolerancije.

U Art Parku je organizirano trodnevno druženje u sklopu kojeg će poznati ulični umjetnici iz cijelog svijeta svojim djelovanjem obilježiti 11. izdanje festivala. Projekt Meeting of Styles doveo je svjetski poznate grafitere koji će oslikavati zidne površine u parku, a svi posjetitelji će na licu mjesta imati prilike vidjeti kako nastaju ta umjetnička djela.

Osim oslikavanja, cijeli prostor Art Parka je osmišljen kao prostor druženja, zabave, učenja i tolerancije, a mi smo zabilježili nekoliko kadrova na koje smo naišli u subotu.

Svakako ćemo kroz par dana opet navratiti da vidimo što su umjetnici napravili od Art Parka!

Sviđaju vam se fotografije portala Lice Grada? Pogledajte našu bazu zagrebačkih fotografija smještenu na portalu licegrada.media gdje možete pronaći više od 55.000 raznih kadrova sa zagrebačkih ulica!

Istražite Lice Grada: