S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, pred nama je odličan događaj u potpunosti prilagođen spomenutoj situaciji. Naime, predstavljamo vam – Picnic Galactic. Riječ je o drive-in glazbenom festivalu koji će se održati na području parkirališta zračne luke Franjo Tuđman. Dolazi se autom u kojem smiju biti maksimalno 4 osobe, a svaka grupa posjetitelja može zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila dok je svako sljedeće mjesto udaljeno najmanje 2,5 metara.

Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe. Organizatori smatraju kako ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će se napokon moći opustiti i uživati kao nekad. Na samom koncertu rasplesati će nas dobro poznati punk/reggae band Kawasaki 3P, uvijek plesna Discohernia i fantastični ABOP!

Ukoliko dolazite motorom ili kombijem, vrijede ista pravila kao i za automobile, a cijena ulaznice se ne mijenja. Dozvoljeno je dovođenje pasa, ali je potrebno držati ih na uzici ukoliko će boraviti izvan automobila.

Kada? Petak, 29. svibnja 2020. godine

Gdje? Zračna luka Zagreb

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Istražite Lice Grada: