DOBRO JUTRO Nedjelja nam donosi i oblake i sunce, ali i višu temperaturu

Dobro jutro dragi naši čitatelji, pred nama je još jedan dan vikenda koji bi trebao proći bez kiše.

Vremenska prognoza

Pretežno sunčano, a ujutro na širem području grada mjestimice moguća magla. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 22 °C.

Servisne informacije

REKONSTRUKCIJE: POSEBNE PROMETNE REGULACIJE DO PONEDJELJKA Do ponedjeljka je onemogućeno skretanje iz Aleje Bologne (smjer istok) u Ulicu Velimira Škorpika te ulazak na Aleju Bologne (smjer istok) iz Ulice Velimira Škorpika. Obilazni pravac je: Aleja Bologne – Podsusedska aleja – Susedgradski Vidikovec – Aleja Bologne (smjer istok) – Ulica Velimira Škorpika.

Radi se i u Vinogradskoj ulici, na dijelu od Ilice do Hercegovačke ulice. Sav promet do ponedjeljka preusmjerava se ulicama Nad lipom i Podolje.

Za promet je zatvorena i Ulica Marijana Čavića na dijelu od Slavonske avenije do ulice Ferenščica VII. Promet se preusmjerava Servisnom cestom i Ulicom grada Gospića. 

Harambašićeva ulica, na dijelu od Štoosove do ulice kralja Zvonimira, do sutra u 18 sati zatvorena je za promet koji se preusmjerava Zvonimirovom,  Kušlanovom, Štoosovom i obratno. 

Zbog radova na plinskoj mreži u zoni križanja Zagrebačke avenije i Petrovaradinske ulice zatvoren je južni trak Zagrebačke avenije i jednim dijelom trak za skretanje u Petrovaradinsku.

Na današnji dan

Na današnji dan, 1925. godine, svečano je otvoreno Kino Europa. Pratite našu rubriku Na današnji dan jer ćemo tijekom današnjeg dana pisati više o rođendanu Kina Europa.

Preporuka dana

Danas je drugi i zadnji dan HUSH HUSH marketa. Drugo izdanje HUSH HUSH marketa koncipirano je kao izložbeno-prodajni sajam na kojem će se predstaviti dvadesetak izlagača – od modnih dizajnera, dizajnera nakita i dječje odjeće do proizvođača prirodne kozmetike ili proizvoda za dom.

Danas u Arenu Zagreb stiže legendarni Lord of the Dance – rasvjeta, ogromni prejekcijski ekran najsuvremenije tehnologije, u širini čitave pozornice, pregršt specijalnih efekata i vrhunski svjetski akrobati u vješto osmišljenoj cjelini pretvorit će pred vašim očima glazbeno-plesnu predstavu u spektakl i doživljaj koji ćete dugo pamtiti.

Foto dana

Današnja fotografija dana nam dolazi iz Koturaške ulice odakle smo zabilježili prekrasan zalazak sunca uz Cibonin toranj.