Pratite naš fotografski portal | licegrada.media

Dobro jutro dragi naši čitatelji, pred nama je još jedan dan vikenda koji bi trebao proći bez kiše.

Vremenska prognoza

Pretežno sunčano, a ujutro na širem području grada mjestimice moguća magla. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 22 °C.

Servisne informacije

REKONSTRUKCIJE: POSEBNE PROMETNE REGULACIJE DO PONEDJELJKA Do ponedjeljka je onemogućeno skretanje iz Aleje Bologne (smjer istok) u Ulicu Velimira Škorpika te ulazak na Aleju Bologne (smjer istok) iz Ulice Velimira Škorpika. Obilazni pravac je: Aleja Bologne – Podsusedska aleja – Susedgradski Vidikovec – Aleja Bologne (smjer istok) – Ulica Velimira Škorpika.

Radi se i u Vinogradskoj ulici, na dijelu od Ilice do Hercegovačke ulice. Sav promet do ponedjeljka preusmjerava se ulicama Nad lipom i Podolje.

Za promet je zatvorena i Ulica Marijana Čavića na dijelu od Slavonske avenije do ulice Ferenščica VII. Promet se preusmjerava Servisnom cestom i Ulicom grada Gospića. 

Harambašićeva ulica, na dijelu od Štoosove do ulice kralja Zvonimira, do sutra u 18 sati zatvorena je za promet koji se preusmjerava Zvonimirovom,  Kušlanovom, Štoosovom i obratno. 

Zbog radova na plinskoj mreži u zoni križanja Zagrebačke avenije i Petrovaradinske ulice zatvoren je južni trak Zagrebačke avenije i jednim dijelom trak za skretanje u Petrovaradinsku.

Na današnji dan

Na današnji dan, 1925. godine, svečano je otvoreno Kino Europa. Pratite našu rubriku Na današnji dan jer ćemo tijekom današnjeg dana pisati više o rođendanu Kina Europa.

Preporuka dana

Danas je drugi i zadnji dan HUSH HUSH marketa. Drugo izdanje HUSH HUSH marketa koncipirano je kao izložbeno-prodajni sajam na kojem će se predstaviti dvadesetak izlagača – od modnih dizajnera, dizajnera nakita i dječje odjeće do proizvođača prirodne kozmetike ili proizvoda za dom.

Danas u Arenu Zagreb stiže legendarni Lord of the Dance – rasvjeta, ogromni prejekcijski ekran najsuvremenije tehnologije, u širini čitave pozornice, pregršt specijalnih efekata i vrhunski svjetski akrobati u vješto osmišljenoj cjelini pretvorit će pred vašim očima glazbeno-plesnu predstavu u spektakl i doživljaj koji ćete dugo pamtiti.

Foto dana

Današnja fotografija dana nam dolazi iz Koturaške ulice odakle smo zabilježili prekrasan zalazak sunca uz Cibonin toranj.

Pratite nas na našoj Facebook stranici!

Podijelite!
5

Comments

comments