Danas na Zrinjevcu započinje desetodnevni festival slastica Slatki gušti! Zrinjevac će od 17. do 27. lipnja postati mjesto gdje ćete moći uživati u kolačima, tortama, sladoledima i palačinkama. Ima li boljeg mamca od navedenih slastica?

Najbolje zagrebačke slastičarnice natjerat će vas da dijetu odgodite za neki drugi ponedjeljak, a kada vam zatreba predah od slatkog tu su fina vina i šampanjci, ali i zdravi voćni sokovi za osvježenje. 

Ako ste osim u degustaciji izvrsni i u okretanju palačinki ili pak znate pogoditi sastojke kolača nakon samo jednog griza, nećete se smijati samo zbog povišenog šećera, već i zbog osvojenih nagrada.

Za trošenje kalorija bit će zaduženi bendovi koji će kroz cijeli festival održavati treninge.

Festival je idealna prilika i za druženje s omiljenim blogericama – najpopularnije dovodimo na Zrinjevac gdje će se održati blogerska konferencija, a stiže nam i blogerica iz inozemstva koju na Instagramu prati više desetaka tisuća ljudi! Osim zalogaja za degustaciju blogerice će vas počastiti i pokojim savjetom na kulinarskim radionicama. Nema više lijepljenja muffina za košarice i suhih biskvita!

Ove godine upoznat ćete zanimljive majstore slastičarstva i isprobati sasvim nove torte koje se pripremaju za već tradicionalni Tortoboj. Ne zaboravite se uključiti i u spektakularno otvorenje festivala jer možete osvojiti bogate nagrade!

Sve dodatne informacije, kao i raspored festivala, možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Istražite Lice Grada: