Advent u Hrvatskom povijesnom muzeju je započeo! Uz već tradicionalne, božićne radionice, tijekom prosinca očekuju vas izuzetna glazbena događanja, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, Umjetničkom organizacijom Cristoforium i Udrugom za kulturu Musica Nota.

Provedite svoje adventske večeri uz Brahmsa! Tri posebno organizirana koncerta uvest će Vas u bogati glazbeni svijet Johannesa Brahmsa kroz popijevke, intermezza, valcere i slavne mađarske plesove i to na ‘bratu blizancu’ klavira kakvog je posjedovao sam Brahms, a bio je u vlasništvu obitelji Vranyczany. Koncerti „Večeri s Brahmsom“ održat će se 5., 12. i 17. prosinca 2019. godine s početkom u 19:30 sati u Hrvatskom povijesnom muzeju, u Matoševoj 9.

Također poslušajte koncert u sklopu 4. festivala adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba i udruge za kulturu Musica Nota na kojem nastupaju Gradski zbor Franjo pl. Lučić iz Velike Gorice, Zagrebački katedralni mještoviti zbor i zbor Cantus ante omnia.

Koncert u sklopu 4. festivala adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu održat će se u nedjelju 8. prosinca 2019. godine s početkom u 19:00 sati u Hrvatskom povijesnom muzeju.

Ulaz na sve koncerte je slobodan. Muzej će navedenih dana raditi produženo, do početka koncerata, a za sve detalje i programe koncerata molimo Vas posjetite muzejske mrežne stranice na www.hismus.hr.

Sve o ovogodišnjem izdanju manifestacije Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada, možete pronaći na stranici licegrada.hr/advent.

Istražite Lice Grada: