Advent

Došlo je i to vrijeme godine – kako često volimo reći – najčarobnije vrijeme godine. Advent u Zagrebu je zadnjih nekoliko godina postao iznimno prepoznatljiv brend, ne samo u Hrvatskoj, već i puno šire.

AKTUALNO: Advent u Zagrebu 2019. godine

Lice Grada od prve godine postojanja redovito prati mnoga zbivanja u gradu za vrijeme adventskih dana. Dokaz tomu su i brojne fotografije u našem sustavu Zbirka_LG, a ovdje smo kako bi vam pokazali kako izgleda Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada.

Članci

Klikom na fotografiju možete pogledati sve članke na temu manifestacije Advent u Zagrebu – od fotogalerija do najava raznih adventskih događanja.

Fotografije

Klikom na fotografiju možete pregledati sve fotografije ovogodišnjeg izdanja manifestacije Advent u Zagrebu. Naša baza zagrebačkih fotografija – Zbirka_LG – redovito se osvježava najnovijim fotografijama.

Fotogalerije

Jedan dio fotografija s gore navedenog linka će se nalaziti i na portalu Lice Grada. Klikom na fotografiju možete pogledati popis svih adventskih fotogalerija objavljenih na portalu.

Sve fotografije

Kako smo već naveli, Lice Grada zadnjih nekoliko godina redovito prati sva događanja vezana uz Advent u Zagrebu, a dokaz tomu je i nekoliko tisuća adventskih fotografija koje se nalaze u sustavu Zbirka_LG, a koje možete pogledati klikom na fotografiju.

Događanja

Na portalu Lice Grada možete pogledati i sve najave događanja u sklopu manifestacije Adventa u Zagrebu. Osim najava vezanih uz lokacije, tu se nalaze i najave raznih muzeja, kazališta i ostalih organizacija koje će u sklopu svog djelovanja predstaviti događaje koji su vezani uz advent.

Ostale informacije

Sve objave Adventa u Zagrebu možete pronaći klikom OVDJE.

Pretraga i pregled fotografija

Kao i sve ostale fotografije platforme Lice Grada, pretraživati možete i adventske fotografije. Klikom na stavku Pretraga fotografija možete pretraživati našu bazu zagrebačkih fotografija koja trenutno broji nekoliko desetaka tisuća zagrebačkih fotografija, od kojih je preko 4.000 vezano uz Advent u Zagrebu.

Stavka Zadnje fotografije prikazuje zadnjih 48 fotogalerija koje su dodane u sustav Zbirka_LG.