Dobro došli u još jedan srpanjski tjedan. Ako ste na godišnjem, teška srca vam govorim da ugasite Lice Grada i mobitel i prepustite se uživanju. Ako niste, ne očajavajte. Obećajem vam da je Zagreb ovaj tjedan živ i prekrasan.

Dvorišta na Gornjem gradu otvorena su sve do 23. srpnja i još uvijek možete uživati u komadiću povijesti, glazbe i duha starog Zagreba. Opuštanje je zagarantirano! Detaljan program, i sve ostale informacije vezane uz ovogodišnja Dvorišta možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Adventsko izdanje Dvorišta

U sklopu Ljetnih noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt, u subotu, 22. srpnja u 21 h, igra predstava Ja, tata. Riječ je o predstavi koja na pomalo komičan i domišljat način predstavlja muškarca iznenada bačenog u avanturu očinstva. Sigurna sam da može nasmijati i ohrabriti sve sadašnje i buduće očeve te srušiti brojne predrasude žena.

Od 18. do 22. svibnja traju i Hrvatske svjetske igre u svom četvrtom izdanju. Program je prepun i vrlo živahan. Između ostalog, klub Roko svaku večer igara organizira drugačiji glazbeni program u večernjim satima. Bit će prilike da se poslušaju klape, tamburaši i moderna tehno glazba, a vrhunac zabave je u subotu kada će se u klubu održati veliki koncert Miroslava Škore.

Vidite li da nema razloga za depresiju? Uživajte!

Tekst: Ivana Granić

Pratite nas na našoj Facebook stranici!

Prijavite se na newsletter!

Comments

comments