VijestiDogađanja u Zagrebu102 dana zabave na Strossmayerovom šetalištu - zagrebački Strossmartre

102 dana zabave na Strossmayerovom šetalištu – zagrebački Strossmartre

Više od sto dana vesele zabave i ove godine očekuje nas na Strossmayerovu šetalištu, zagrebačkom Strossmartreu.

Strossmayerovo šetalište, jedno je od najljepših i najromantičnijih zagrebačkih šetališta i ove će godine više od tri mjeseca biti Zagrebu ono što je Parizu Montmartre, njegov Strossmartre.

Stross će kao Strossmartre živjeti gotovo 102 dana, od 25. svibnja do 9. rujna 2018. godine. Teško će Zagrepčani i njihovi gosti moći odoljeti pomno odabranom glazbenom programu, likovnim instalacijama uklopljenim u prostor, neobičnim i zabavnim akcijama i nagradnim igrama, nostalgičnom ugođaju otvorenog kina, slikarima sa svojim platnima i čašica izvrsnog vina.

Glazbeni program obilovat će svakovrsnom glazbom: od jazza, preko evergreena, do nostalgične glazbe 50-ih, 60-ih ,80-ih godina, latino glazbe, autorske, romske, alternativne. Najmlađe očekuju lutkarske predstave, pod Gričkim topom smjestit će se atelje, birat će se najbolja fotografija te dakako izbor najljepšeg psa mješanaca uz prigodnu reviju svih kandidata i kandidatkinja.

Pobjednika, onog pravog Štrossera, za nagradu čeka metar kobasica. Tu je 30. lipnja i tradicionalna proslava polovine nove godine. Prigodan glazbeni program i vatromet zajamčeni su.

Raspored programa možete pratiti na stranicama Strossmartrea.

Naslovne teme